Ring bekreftet av klubben


Klubben har nå bekreftet signeringen av Sebastian Ring. Den 23 år gamle svensken kommer på en fri transfer fra Örebro og har signert for 18 måneder frem til sommeren 2020.

Kun den medisinske testen og en internasjonal klarering gjenstår. Trolig vil han bli spilleklar til cupkampen mot Crystal Palace 5. januar.

«Jeg har levd hele livet mitt i  Örebro og spilt for klubben i nærmere seks år, nå er jeg glad for å være i England og oppleve et nytt eventyr,» sa Ring til klubbens offisielle nettside.

«Jeg er en venstrebeint back som er god med ballen. Selv om jeg ikke er så høy er jeg god i luften og kan krige om ballen. Jeg liker også å komme fremover på banen og slå innlegg.»

«Forrige sesong gikk ganske bra for meg syns jeg. Jeg har utviklet meg veldig mye som en spiller det siste året og jeg tror at jeg vil bli en bedre spiller  av å spille i England.»

Michael Jolley er fornøyd med det som kan bli den første av flere svensker i Grimsby. «Vi er henrykte over å bringe Sebastian til Grimsby Town og vi ser frem til  å jobbe sammen med han,» sa Jolley.

«I en alder av kun 23 år er han fremdeles ung, men han har en massiv erfaring fra Allsvenskan. Vi vil gi Sebastian støtten og tiden som er nødvendig for å tilpasse seg livet i England, men vi er sikre på at han i sin tid kontraktstid med oss kan hjelpe klubben å gjøre nye skritt. Velkommen til Grimsby, Sebastian!»

Mye av grunnen til at Ring kommer til Grimsby er manageren. «Jeg kjenner manageren fra i fjor da han trente Eskilstuna. Han lærte meg å kjenne der. Han har fortalt meg flere godord om klubben og området. Agenten og meg besøkte området for noen uker siden og nå er jeg bare veldig glad over å være her.»

Ring er allerede i Grimsby og var med på lagbussen til Exeter som dro fredag. «Jeg møtte spillerne sist jeg besøkte Grimsby, men det blir gøy å se dem igjen. Jeg reiser med laget i dag og vil trene i Birmingham før vi kjører videre til Exeter. Jeg vil se kampen på lørdag og håper vi tar med oss tre poeng!»