Spiller internkamper

Tirsdag ettermiddag spilte Grimsby en internkamp mot en rekke prøvespillere på Blundell Park. Grimsby Telegraph skrev fredag at tre av spillerne gikk videre fra denne auditionrunden, men at en ny batch med spillere vil ankomme til lørdagens nye kamp.

Prøvespillerne Marcus Day og Chris Paul, som var med mot Cleethorpes, er ikke lenger med klubben.

Grimsby vil altså gå igjennom denne preseason med kun en treningskamp før man helgen etter starter mot Morecambe i ligacupen. Våre egne spillere skal dog ha vært involvert i disse internkampene og kan ha fått vel så god trening derfra med spillere som spiller for en jobb?

Det synes som om Ian Holloway ønsker å være tålmodig da han vet at svære Premier League-klubber vil sette lånestatus på en rekke av sine spillere når preseason er overstått. Man vil dog ikke få tilbake Josh Benson og Anthony Glennon fra Burnley, klubben dems mener nemlig at dem nå bør lånes ut til klubber høyere i ligapyramiden.

Når det kommer til skadesituasjonen så har James Hanson en strekk i leggen som også kan sette han ut i seriestarten om drøye to uker. Luke Hendrie sliter med lysken, men skal ikke være langt unna. Bilel Mohsni sliter med musklene etter å ha trent fint lite i offseason, han skal også slite med noen muskelnerver i spenn.

Av annet nytt har Harry Clifton blitt kalt opp for Wales U21 til deres kamp mot Bosnia og Herzegovina. Kampen spilles fredag 4. september i Zenica slik at han går glipp av cupkampen.

Ellers anbefaler vi å laste ned den siste episoden av D3D4 Football hvor Grimsbys keeper James McKeown intervjues i knapp time.