Begrenset sesongkortsalg har startet

Like før helgen sendte klubben ut informasjon rundt sesongkort for den kommende sesongen. Som vi vet er det per nu ikke lov med tilskuere, men man håper at det åpnes opp for 1800-2000 tilskuere på Blundell Park.

Kun sesongkortinnehavere for forrige sesong har fått tilbudet som inneholder et skriv med flere detaljer.
Blant annet tilbys det ingen tilbakebetaling skulle Blundell Park bli lukket igjen. Sesongkortinnehavere får iFollow tilgang for de kampene som er bak stengte dører. Kiosker og barer vil kanskje være stengt. Kun seks personer fra ikke flere enn to husholdninger kan sitte sammen. Om flere sesongkort ønsker å kjøpe sesongkort enn hva man kan tillate vil det bli loddtrekning. Skulle du ikke kunne gå på en kamp, kan man ikke låne bort sesongkortet til noen andre. Fristen for å kjøpe sesongkort er 11. september. Man får ingen rabatt ved å kjøpe det i klubbsjappa. Det gamle billettsystemet med papirbilletter har blitt byttet ut med et plastikkort.

Lørdag ble formann Philip Day intervjuet av Mike White på Radio Humbersides lørdagshow «SummerSport». I brevet ba Day supportene å støtte klubben i denne vanskelige tiden. Sitatene under ble skribert på direkten så du får ha oss unnskyldt som sitatene ikke er 100 prosent riktig gjengitt.

«Det har vært snakk om en redningspakke fra Premier League, men EFL har ikke gjort særlig fremgang der. Derfor begynner dette å bli en krise. Det var aldri snakk om å avlyse, fordi Sky Sports krevde at kampene ble spilt i forhold til sin TV-avtale.»

«Vi har ikke fått noen grunner. Det skal ha vært diskutert og Premier League har sagt at dem vil komme med en avgjørelse. EFL snakker nå om å ta ut et lån på en rekke millioner, men når man hører lån så vet vi at dette må tilbakebetales en gang.»

«Våre inntekter for øyeblikket er tilfredsstillende, men vi må se frem til mai neste år. I februar-mars vil vi løpe ut for penger. Selv med begrenset tilskuerantall tillatt blir det et £1 million tap i forhold til forrige sesong.»

«Vi vil gjøre det som trengs for at klubben ikke skal gå konkurs. Heldigvis hadde vi i en god situasjon økonomisk da situasjonen inntraff. Det vil fortsatt være en Grimsby Town Football Club sesongen etter og sesongen etter der igjen.»

«John Fenty har alltid støttet oss økonomisk. Jeg er sikker på at han kan trø til om det blir nødvendig.»

«Skulle vi måttet tilbakebetale alle sesongkortpengene er jeg redd det ville betydd kroken på døra for oss.»

«Spillerne som har blitt hentet inn får nå en redusert lønn slik de andre ansatte har inntil situasjonen er over. Skulle situasjonen forverre seg i vinter og man ikke kan spille kamper vil lønningene igjen bli reduserte.»

«Et par spillere har takket nei til oss av disse grunner, jepp Theo Robinson var en av dem. Vi er nok er av et mindretall som gjør det slik, men vi mener dette er en ansvarlig og seriøs tilnærming.»

«På sosiale medier har jeg lest om en skepsis fra supporterne rundt å signere et Covid-skjema. Det er ikke noe skummelt, det er for å følge reglene og sørge for at tilskuerne vil være trygge inne på Blundell Park.»

PS: Senere på kvelden slapp Day også en statement. Les den her!