Maktet ikke presset

Paul Hurst med fire endringer hvor Ryan Taylor returnerer fra skade. En av de mer lokale kampene dette, noe som betyr over 2100 bortefans og fremskutt avspark.
Grimsby har lite å spille for, men spillerne har en fremtid å spille for.

Grimsby fikk tidlig en i fleisen da man ikke fikk unna et innlegg. Andy Cook fikk lagt tilbake til Alex Gilliead. Skuddet gikk mellom beina på Emmanuel slik at Crocombe ikke så utgangen av skuddet.

Harry Clifton kom på en ball like før keeper og ble felt etter 22 minutter. Gavan Holohan steppet opp og satte ballen midt i mål til 1-1.

Like før pause kranglet Andy Smith ballen over streken på en corner. Vi er nok litt heldige som leder, men vi er organiserte og slipper motstanderen til få sjanser.

Voldsomt press fra Bradford i starten av andre omgang og man måtte gi etter da Jamie Walker satt inn en retur etter 63 minutter.

Det er av sine egne man skal ha det. Andy Cook satte inn det som så ut som vinnermålet etter 81 minutter da han sveipet inn et innlegg.

Grimsby slet med å svare og pådrar seg sitt første serietap på syv kamper.

Bradford – Grimsby 3-2
Valley Parade, 19 011 tilskuere

Mål: 1-0 Alex Gilliead 6′, 1-1 Gavan Holohan (straffe) 22′, 1-2 Andy Smith 44′, 2-2 Jamie Walker 63′, 3-2 Andy Cook 81′

Grimsby (4-3-1-2): 1. Max Crocombe – 7. Josh Emmanuel, 26. Andy Smith, 31. Niall Maher, 3. Anthony Glennon (22. Danny Amos 79′) – 15. Harry Clifton (17. Bryn Morris 79′), 4. Kieran Green, 8. Gavan Holohan – 10. John McAtee (11. Otis Khan 79′) – 9. George Lloyd, 29. Ryan Taylor. Innbyttere: 16. Alex Hunt, 18. Mikey O’Neill, 20. Danilo Orsi, 30. Evan Khouri.’

Gult kort: Harry Clifton 19′

Ryan Taylor er tilbake fra skade, men Luke Waterfall og Michee Efete fortsatt er ute.