For en bragd!

Grimsbyspillerne med en sterk prestasjon da de tirsdag kveld scorer sine første seriemål og tar sin første seier.

Dette var Owura Edwards store gjennombruddskveld og det var også han som ga oss ledelsen. Grimsby stresset Cheltenhams forsvar og Owura Edwards plukket opp ballen før han dundret den inn i hjørnet til 0-1!

Grimsby hadde gjort tre endringer siden lørdag og skulle rote det til for seg like etter da man prøvde å spille seg ut med Luke Waterfall. Andy Williams sa takk skal du ha og ordnet 1-1.

Cheltenham ville ha inntatt førsteplassen ved seier her, men Grimsby ville det anderledes. Ludvig Öhman satte igang James Tilley som fikk fyrt at et mediokert skudd som hjemmelagets keeper fomlet inn. Mål er mål og 1-2 etter 38 minutter.

Vertene hadde mye ball i andre omgang da Grimsby-spillerne ble mer og mer slitne. Så fire minutter på overtid får man selve utløsningen da Edwards ball i retning Hanson lurer Cheltenham-forsvaret som ser dette er offside, men de tenker ikke på at Hanson var uinteressert i ballen. Owen Windsor kom susende inn fra høyre. Rundt keeper og satte ballen i det åpne målet til 1-3!

En seier som smakte litt ekstra godt dette!

Cheltenham – Grimsby 1-3
Jonny-Rock Stadium

Mål: 0-1 Owura Edwards 23′, 1-1 Andy Williams 28′, 1-2 James Tilley (Öhman) 38′, 1-3 Owen Windsor (Edwards) 94′

Grimsby (3-4-3): 1. James McKeown – 5. Ludvig Öhman (32. Duncan Idehen 76′), 6. Luke Waterfall, 25. Mattie Pollock – 2. Luke Hendrie, 15. Harry Clifton, 36. James Morton, 3. Danny Preston – 21. James Tilley (9. James Hanson 79′), 12. Montel Gibson (8. Owen Windsor 64′), 20. Owura Edwards. Innbyttere: 7. Matt Green, 14. Luke Spokes, 23. Sam Russell, 26. Terry Taylor.

Gule kort: Mattie Pollock 67′ Luke Hendrie 84′

Ian Holloway ønsker å bruke så mange spillere som mulig i det harde programmet, men 12 dager i hjemmekarantene har satt flere av spillerne tilbake. James Hanson var tilbake i trening forrige uke og sitter på benken her. Max Wright og Elliott Hewitt er skadde. Ludvig Öhman er tilbake fra karantene. De etablerte seniorspillerne Bilel Mohsni, Sean Scannell og Kyle Bennett spilte for reservelaget tidligere i dag. Ben Grist eller Lois Boyd var nok opptatt med skole i dag. Joey Hope, Cameron Painter, Jock Curran og Alhagi Touray Sisay er utleid. Vi legger merke til at Danny Rose og George Williams ikke er involvert i troppen, men som regel reiser man med minst en ekstra mann på bussen.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Reservelaget spilte tidligere på dagen

Såpass tett program at reservelaget spilte på samme dag som førstelaget. Det ga samtidig sterke indikasjoner på hva tropp man stiller med senere i kveld.

Grimsby vant kampen 3-2. Ira Jackson Jr. scoret to og hadde assisten til Louis Adlard.

Grimsby Res – Walsall Res 3-2