Juniorgutter fikk kontraktforslag

Grimsby har tilbud tre av juniorspillerne proffkontrakter neste sesong. Evan Khouri, Luis Adlard og Jaz Goundry fikk tilbud på fredag og det gjenstår å se om dem signerer.

Evan Khouri kom til Grimsby fra West Ham sitt oppsett sommeren 2019. Han har i løpet av to år på juniorlaget vært en nøkkelspiller på sentral midtbane. Da han lørdag fikk sin seriedebut spilte han på venstrekanten da han har er venstrefota. Ian Holloway hadde stor tro på 2003-modellen etter gode kamper på sommeren og ga han sin seniordebut mot Morecambe i ligacupen. Han kom også inn mot Harrogate i EFL-Trophy, men her ble han utvist i sluttminuttene. Kampen mot Bolton var hans første kamp fra start.

Luis Adlard har scoret en rekke mål for både junior og reservelaget denne sesongen. Han skal også ha blitt speidet på av andre klubber. Spissen kom til klubben som 9-åring, han spilte også cricket frem til han var 14 år og har deltatt da A-laget har hatt showkamper på den lokale cricketbanen om sommeren. Som Evan har Luis vært registrert i troppen også denne sesongen og han fikk to innhopp i serien som høyrekant under Holloway før jul. Her viste han stor spilleforståelse blandet med god fart.

Jaz Goundry er en høyreist stopper på 193 cm med en venstrefot. Han kom til Grimsby fra Sheffield United i 2019. Han har tatt store steg den siste tiden og hadde ikke fast plass på juniorlaget i starten da han slet med den store treningsmengden i starten. Jaz startet karrieren i Mansfield & Ashfield hvor han gjorde sine saker så bra at han fikk prøvespill først for Chesterfield i 2015, før han signerte for Sheffield United like etter.

Fra neste sesong blir det tillatt med tre overårige spillere på U18-laget, men det gjenstår å se om noen av de øvrige juniorgutta får bli med videre. Vi snakker da om Patrick Boyes, Adam Blakely, Harvey Drinkell, Josh Smaller, Owen Davey, Jamie Potts og Aidan Walker. Her vet vi at Owen Davey ikke blir med videre.