Nedrykket et faktum 😱

Grimsby vil spille neste sesong i National League. Det er et faktum etter at man tapte 3-2 for Exeter tirsdag kveld.
The Mariners skal ha for at dem ga alt. Jay Matete ga Grimsby ledelsen etter 58 minutter, men ble strengt utvist like etter. Med ti mann ble det vanskelig.
Man fikk ikke mer hjelp av dommeren som også lot et angrep på keeper gå da Exeter utlignet til 2-2.
Med ti mann måtte man mer fremover og da åpnet det seg opp. Exeter headet inn 3-2 med to minutter igjen.
Seks minutter ble lagt til og Grimsby satte alle mann i angrep, men det ville seg ikke.
Samtidig vant Barrow slik at man ikke lenger har matematiske sjanser til å overleve.

Exeter – Grimsby 3-2
St James Park

Mål: 1-0 Selvmål (Luke Waterfall) 33′, 1-1 Lenell John-Lewis 41′, 1-2 Jay Matete (Khouri) 58′, 2-2 Alex Fisher 83′, 3-2 Ryan Bowman 88′

Grimsby (3-5-2): 1. James McKeown – 22. Elliott Hewitt, 6. Luke Waterfall (16. Ira Jackson 91′), 26. Rollin Menayese – 15. Harry Clifton, 20. Jay Matete, 8. Giles Coke, 14. Luke Spokes, 31. Evan Spokes (11. Sean Scannell 91′) – 7. Matt Green (36. Sam Habergham 70′), 21. Lenell John-Lewis (C). Innbyttere: 33. Luis Adlard, 42. Julien Lamy, 44. Jake Eastwood.

Gult kort: Rollin Menayese 97′