– Vi må ha noe for ham

Breidablik innrømmer at det pågår samtaler med Grimsby rundt Jason Dadi Svanthorsson, men skal dem slippe han nå må det penger på bordet.

Jasons kontrakt går ut i oktober når Besta Delid er ferdigspilt.

«Det er kontakt mellom oss og Grimsby, men foreløpig er det kun samtaler,» forteller sportslig leder i Breidablik Karl Daniel Magnusson til Fotbolti.

Grimsby ønsker å knytte til seg spilleren nå i sommer.

«Han er en nøkkelspiller for oss. Hvis han skal gå nå må vi naturligvis få noe ut av det.»

«Når det er interesse utenfra er det naturlig at han ønsker å utforske den interessen. Våre samtaler om en ny kontrakt med Jason er derfor på vent.»

På Island har også Vikingur, Valur og KR vist sin interesse for spilleren, men Grimsby skal være den eneste klubben fra utlandet som har meldt seg på.

25 år gamle Jason Dadi Svanthorsson er 25 år og har fem landskamper for Island. Nå blir spørsmålet om Grimsby kan matche Breidabliks ønsker.

Grimsbys trumfkort er at spilleren vil kunne forlate Breidablik gratis om fem måneder. Overgangsvinduet på Island åpner 17. juli.

– Flere islendinger på vei

Islands største fotballnettsted fotbolti.net mener at Grimsby kikker på flere islendinger enn bare Jason Dadi Svanthorsson.

Det var i lørdagens podcast Innkastid informasjonen kom frem først. Mandag publiserte de også en nettsak som du kan lese her!

«Jeg har hørt at de har flere islendinger er på lista,» sa Elvar Geir Magnusson i podcasten.

Breidabliks trener Halldor Arnason var ordknapp om interessen for Jason etter helgens kamp hvor Jason måtte starte på benken. «Det er interesse for ham, og det har det vært før, men også for flere av våre spillere.»

Grimsby har jo en strategi med å fylle opp utenlandskvota etter at reglene har blitt myket opp. De har tidligere sett på Geza Turi fra færøyske Vikingur.