Bekrefter at Jason er i England

Jason Daði Svanthórsson spilte ikke lørdagens kamp for Breidablik. Nå bekrefter treneren at kantspilleren var i England.
«Jason er på ekskursjon i England og vurderer konsekvensene av torskekrigene på britiske bosetninger, » sa trener Halldor Arnason til fotbolti.net søndag kveld.

Grimsby er en av få League Two-klubber som har investert i spillerdatabaser og rekrutteringsjef Joe Hutchinson har anbefalt Jason for manager David Artell.

Artell har vært på Island og sett spilleren live selv, men Breidabliks trener sender noen sure stikk til spillerens agent Bjarki Mar Olafsson.

«Om jeg vet hvordan Grimsby vet hvem Jason er? Vel det er et flott spørsmål og noe å spørre agenten hans om. Selvfølgelig har det vært stor interesse for Jason i lang tid, naturligvis en flott spiller og når han har vært frisk har han vært en av de bedre spillerne i ligaen. Det er veldig naturlig at det er interesse, den har eksisert lenge og har vært utbredt. Jeg tror det er tilknyttingen til agenten som vekker denne interessen.»

Jason har forøvrig vært linket til flere klubber i Norge tidligere.

På spørsmål om Jason går til Grimsby i dette overgangsvinduet svarer treneren. «Jeg tror i det minstse Jason vil bli solgt fra Breidablik i juli.»

GrimsbyNorge.com kan bekrefte at Jason og kjæresten har vært i Grimsby denne helga for å se på forholdene.