Skiftet ut hele laget i pausen

Michael Jolley kan nå sette sitt preg på Grimsby og han startet i 3-5-2 som det er ventet at han skal kjøre inn.
Grimsby fikk en bra start da Mitch Rose satte inn en straffe etter at JJ Hooper hadde blitt felt. Hooper doblet så rundt halvtimen etter at Grimsby hadde levert et pent angrep i forkant. Cleethorpes reduserte så til 1-2 etter at Lewis Collins skudd tok i debutant Jamieson og gikk i mål.
Grimsby byttet ut hele laget i pausen og det tok ikke lange tiden før Josh Batty utlignet til 2-2.
En prøvespiller, som muligens er George Waring, sendte så The Mariners foran igjen etter 55 minutter. Målene fortsatte å renne inn da Davis slo ballen inn i eget nett via Whitmore etter drøye timen!
Like før slutt økte så Cleethorpes til 4-3 ved Lewis Collins etter et flott skudd gikk forbi Grimsbys 16 år gamle juniorkeeper!

Cleethorpes – Grimsby 4-3
Linden Club, 1800 tilskuere

Mål: 0-1 Mitch Rose (str.) 5′, 0-2 JJ Hooper 32′, 1-2 selvmål (Jamieson) 36′, 2-2 Josh Batty 46′, 2-3 George Waring 55′, 3-3 selvmål (Whitmore) 63′, 4-3 Lewis Collins 86′

Grimsby (3-5-2), 1. omgang: 1. James McKeown – Tom Jamieson, 6. Danny Collins, 3. Paul Dixon – 2. Reece Hall-Johnson, 15. Harry Clifton, 8. Mitch Rose, 7. Jake Hessenthaler, Ali Koiki – 9. JJ Hooper, 11. Jordan Cook.

Grimsby (3-5-2), 2. omgang: Ollie Battersby, Emil Powles, 25. Alex Whitmore, 24. Harry Davis – 20. Max Wright, 10. Elliott Whitehouse, 4. John Welsh, 16. Martyn Woolford, 19. Andrew Fox – George Waring (?), 14. Louis Robles.