God natt for Grimsby

PADDY POWER: Patrick McLaughlin med drømmetreff.

Ut av intet og mot spillets gang utlignet Paddy McLaughlin etter 35 minutter. Goalen var en vitamininnsprøytning for The Mariners som hadde slitt voldsomt i starten. Andre omgang var jevnere, men Heed tok ledelsen igjen etter 71 minutter. Grimsby slet med å få igang en sluttspurt, men et innlegg fra Jack Mackreth ble fomlet inn av keeper etter 88 minutter. Så på overtid ble Lenell John-Lewis skadd. Dermed måtte man spille ekstra omganger med ti mann. Så etter 112 minutter ga innbytter Jon Shaw Heed ledelsen igjen. Da virket det vanskelig å komme tilbake i undertall.

Gateshead – Grimsby 3-2 e.e.o
Gateshead International Stadium, 605 tilskuere

Mål: 1-0 Jamie Chandler 27′, 1-1 Patrick McLaughlin 35′, 2-1 James Curtis 71′, 2-2 Selvmål (Jack Mackreth) 88′, 3-2 Jon Shaw 112′

Grimsby (4-3-1-2): 1. James McKeown – 24. Paul Walker, 22. Aristote Nsiala, 5. Shaun Pearson, 6. Carl Magnay – 16. Craig Clay (14. Lenell John-Lewis 77′), 8. Craig Disley, 26. Patrick McLaughlin – 20. Nathan Arnold – 18. Jon-Paul Pittman (7. Jack Mackreth 64′), 33. Oliver Palmer (10. Ross Hannah 77′). Innbyttere: 4. Scott Brown, 19. Daniel Parslow.

Gult kort: Jack Mackreth 114′

Scott Brown og Shaun Pearson var usikre etter kampen sist, men er med i troppen.

Aswad Thomas returnerte ikke etter permisjonen på mandag og hans fremtid i klubben er usikker. Scott Neilson er fremdeles ute med skade. Ellis Humble er fremdels utleid til Matlock, men trener enkelte dager med Grimsby.

Newports Christian Jolley linkes til klubben, men får uansett ikke spille her grunnet regelverket for omkamper.