Hva gjør vi nu?

Carl Magnay gikk til Hartlepool, mens Lenell John-Lewis endte opp i Newport. Aristote Nsiala ble siste mann i rekken som signerte av de 12 som fikk kontraktsforslag.

Paul Hurst har også fem mann på blokka, samt kan Oliver Palmer komme tilbake.

SIGNERT NY KONTRAKT
Craig Clay, Craig Disley, Jon-Paul Pittman, Josh Gowling, Jack Mackreth, Nathan Arnold, Scott Brown, Shaun Pearson, Gregor Robertson, Aristote Nsiala

FRIGITT
Paul Walker, Caine Winfarrah, Ellis Humble, Hamish Watson, Nick Draper, Ross Hannah, Paul Bignot, Patrick McLaughlin, Christian Jolley

RETURNERT ETTER LÅN
Daniel Parslow, Jordan Chapell, Oliver Palmer

OVERGANGER
Lenell John Lewis (Newport), Carl Magnay (Hartlepool)

2 comments
  1. Det viser seg at det er kun direkte opprykk som duger i denne ligaen, gitt… Hva må gjøres for å kapre topplassen neste år? Ble det for mange uavgjorte og tap hjemme?

  2. Vi tapte vel de poengene vi manglet på starten av sesongen da vi hadde drøssevis med skader og suspensjoner spesielt i den bakre firer. Det kostet oss trolig direkte opprykk. Nå skal det «kuttes» igjen synes det som om. Så pøser vel John Fenty på ved juletider om det ligger an til Play Off..
    Er redd flere spiller forsvinner. Shaun Pearson ryktes til York. Peterborough speidet på søndagens kamp, har dem ennå følere ute på James McKeown? Fallgruven med å vente med å signere dem man har er at andre klubber kommer på banen. Ligaklubber som kan utkonkurrere våre lønninger til de grader.
    Nei, man kan ikke spare seg til fant. De lagene som har gått opp har faktisk satset.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *