Sjokket i Plymouth

Grimsby var før kampen klare underdogs mot serielederen Plymouth som ikke hadde tapt i serien siden 13. august.
Da Danny Collins stanget oss i ledelsen etter corner rett før pause trodde vi ikke det vi så.
Da Omar Bogle headet inn et frispark etter timen startet vi å tro på det.
Da Omar Bogle kontret inn 3-0 fem minutter før slutt kunne vi starte å juble!

Plymouth – Grimsby 0-3
Home Park, 10241 tilskuere

Mål: 0-1 Danny Collins (Berrett) 44′, 0-2 Omar Bogle (Andrew) 61′, 0-3 Omar Bogle (Bolarinwa) 85′

Grimsby (4-5-1): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 6. Josh Gowling, 22. Danny Collins, 3. Danny Andrew – 14. Kayden Jackson, 19. Luke Summerfield, 16. James Berrett, 26. Brandon Comley (8. Craig Disley 86′), 7. Ashley Chambers (18. Tom Bolarinwa 70′) – 9. Omar Bogle (21. Scott Vernon 89′). Innbyttere: 30. Dean Henderson, 5. Shaun Pearson, 20. Andrew Boyce, 23. Dan Jones.

Ben Davies nærmer seg fitness, men står nok over. Sean McAllister er fremdeles ute.

«Honeymoon»-perioden er over for Marcus Bignot som også fikk sett dybden i troppen da B-laget vant 5-0 i midtuka.