Hadde fortjent mer

Stor respekt av Grimsby som lå under til pause i det som trolig var Dave Moores siste kamp som supervikar. Til uka er det ventet at Marcus Bignot blir annonsert som ny sjef sammen med med Mickey Moore.
I andre omgang var det annet Grimsby-lag. Man rundspilte til tider Bolton og man hadde vel fortjent utligning. Det ville seg derimot ikke, men man kunne gå av banen med hevet hode.

  • Kampen vises på flere internasjonale TV-stasjoner, man kan streame kampen her!

Bolton – Grimsby 1-0
Macron Stadium, 7173 tilskuere

Mål: 1-0 Liam Trotter 20′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 6. Josh Gowling, 22. Danny Collins, 3. Danny Andrew – 26. Brandon Comley (18. Tom Bolarinwa 75′), 8. Craig Disley, 19. Luke Summerfield, 16. James Berrett (11. Rhys Browne 78′) – 9. Omar Bogle (14. Kayden Jackson 84′), 21. Scott Vernon. Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 7. Ashley Chambers, 20. Andrew Boyce, 24. Andy Warrington.

Gult kort: Danny Andrew 22′, Josh Gowling 80′, Omar Bogle 81′

Ashley Chambers er tilbake i trening og sitter muligens på benken. Ben Davies er ennå ikke klar. Sean McAllister måtte operere for lyskeproblemet.
Dave  Moore var veldig fornøyd med lagets prestasjon mot Yeovil sist, men vet at man må være på sitt beste her. «Vi vil ikke legge oss med 5-5-0, vi har et ørlite håp og vil våge å holde på ballen,» sa Moore i intervjuet før kampen. «Vi har stor respekt for de tilreisende supporterne og ønsker å prestere,» fortsatte han.

Radio | Kampradio (betal) | Fakta | Livetekst

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.