Gøy så lenge det varte…

Michael Jolley med fire endringer.  Ut gikk Gary McSheffrey, Siriki Dembele, JJ Hooper og en skadd Mallik Wilks. Inn kom James Berrett, Scott Vernon, Martyn Woolford og Reece Hall-Johnson.

Mot all fornuft tok Grimsby ledelsen etter kvarteret ved Martyn Woolford som presist satte inn på en kontring etter at Nathan Clarke hadde tredd han gjennom. Det var første gang vi ledet en kamp på to måneder.
Wycombe hadde noen enorme sjanser bl.a redning på strek, tverrlegger og et annullert mål.
Det hadde ligget i luften en stund da Wycombe utlignet ved Adam El-Abd etter 59 minutter. Ikke lenge etter var alt snudd da Scott Kashket pirket inn på andre stolpe etter en corner.

Wycombe – Grimsby 2-1
Adams Park, 5215 tilskuere

Mål: 0-1 Martyn Woolford (Clarke) 15′, 1-1 Adam El-Abd 59′, 2-1 Scott Kashket 67′

Grimsby (4-5-1): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 5. Nathan Clarke, 6. Danny Collins, 23. Andrew Fox – 31. Reece Hall-Johnson (10. Gary McSheffrey 69′), 19. Luke Summerfield, 7. James Berrett (9. JJ Hooper 69′), 8. Mitch Rose, 25. Martyn Woolford – 21. Scott Vernon (29. Jamille Matt 58′). Innbyttere: 30. Ben Killip, 15. Harry Clifton, 16. Easah Suliman, 27. Siriki Dembele.

Gule kort: Andrew Fox 52′, James Berrett 59′

Mallik Wilks gikk av med en skade i andre omgang mot Stevenage og står over. Jamille Matt er tilbake på benken etter skade.
Jake Kean, Ben Davies, Paul Dixon, Karleigh Osborne, Charles Vernam og Simeon Jackson er fremdeles skadde.

Radio | TV (betal) | Fakta | Livetekst (lokalavis) | Livetekst (offisiell) | Tabell