Reservene tapte mot serielederen

Grimsby Reservene tapte så det sang mot serielederen Huddersfield. 5-1 ble det til slutt etter at Luis Adlard pyntet på resultatet da han satte inn en retur på Harvey Tomlinsons skudd.

Huddersfield U19 – Grimsby Res. 5-1
Canalside

Mål: 1-0 Kian Harratt 7′, Kian Harratt 42′, 3-0 Sam Peplow 44′, 4-0 Kian Harratt 57′, 5-0 Kit Elliott (str.) 72′, 5-1 Luis Adlard (Tomlinson) 78′

Grimsby Reservene: 1. Ollie Battersby, 2. Adam Blakely, 3. Joey Hope, 4. Jock Curran (14. Josh Smaller 64′), 5. Duncan Idehen, 6. Cameron Painter, 7. Joe Starbuck, 8. Evan Khouri (15. Owen Davey 70′), 9. Montel Gibson (17. Harvey Tomlinson 64′), 10. Alhagi Touray Sisay, 11. Luis Adlard. Innbyttere: 13. Patrick Boyes, 16. Jamie Potts.

Huddersfield U19 leder Central League foran nettopp Grimsby reservene og vant det motsatte oppgjøret 6-3. Grimsbys reservelag har nok gjort det såpass bra da troppen har vært meget jevn, men den siste tiden har man jo frigjort en rekke av de nestbeste spillerne, så det kan bli en ung tropp i aksjon denne gangen.
Forrige ukes kamp hjemme mot Salford ble avlyst grunnet frossen bane, så det er en rekke spillere som ser frem til denne muligheten til å vise seg frem.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.