Cupexit


Spillemessig var man nok ikke så langt unna et B-preget Forest, men Premier League-klubben hadde mer kvalitet i avslutningene.

I første omgang slet man da Bim Pepple ikke fungerte som enslig spiss. Ryan Taylor kom inn i pausen og i andre omgang hadde vi et godt forsøk, men nærmest kom man med stolpetreff.

Ligacup, 2. runde:
Grimsby – Nottingham Forest 0-3
Blundell Park, 8419 tilskuere

Mål: 0-1 Ryan Yates 18′, 0-2 Sam Surridge 35′. 0-3 Sam Surridge 77′

Grimsby (4-2-3-1): 1. Max Crocombe – 32. Jordan Cropper (5. Shaun Pearson 62′), 6. Luke Waterfall, 2. Michee Efete, 22. Danny Amos – 17. Bryn Morris, 4. Kiernan Green (7. Jordan Maguire-Drew 78′) – 27. Brendan Kiernan (14. Stephen Wearne 46′), 8. Gavan Holohan, 15. Harry Clifton (30. Evan Khouri 78′) – 23. Aribim Pepple (29. Ryan Taylor 46′). Innbyttere: 3. Anthony Glennon, 13. Ollie Battersby, 20. Danilo Orsi-Dadomo, 34. Aaron Braithwaite.

En ilter Paul Hurst var meget skuffet over prestasjonene på lørdag, men har ingen nye spillere på vei inn til denne kampen heller. Man er mer optimistiske til lørdagens kamp med tanke på nysigneringer. Kieran Green var blant spillerne som fikk stryk i intervjuet etter kampen, så får vi se om man gjør noen endringer her. Trolig vil man gjøre et par endringer uavhengig av skader skal vi tro Hurst sitt intervju før kampen. Det var en skade på lørdag, men hvem holdes hemmelig. Danilo Orsi er tilbake på feltet og vil muligens sitte på benken her.

Radio | Mariners TV | Lokalavisa | Fakta | Tabell

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.