Alle veier fører til Grimsby

Vår svenske medlem i supporterklubben, Ulf Hansson, skal over for å se Grimsby. «På fredag reiser jeg over for å se lørdagens kamp hjemme mot Alfreton og på mandag skal jeg se bortekampen mot Hyde. Før jeg er tilbake i Sverige på tirsdag,» forteller Ulf.

Lørdagens kamp blir ekstra spesiell med Bradley Woods tilbakekomst til Blundell Park.

I andre nyheter har Charlie I’Anson nå blitt tatt opp i førstelagstroppen til Elche som spiller i La Liga. Grimsbysupportere var jo forbannet når unggutten ikke ville forlenge med Grimsby, men nå kan det virke som om I’Anson tok det riktige valget.

Ellers skal James Bond være på flyttefot til distriktet. Daniel Craig som spiller Bond skal i følge ryktene ha kjøpt en herskapelig bolig rett utenfor Grimsby.

1 comment
  1. Reserapport.
    Första matchen jag var på var hemmamatchen mot Alfreton. Slutade med seger 3-1. Vårt försvarslinje med McKeown och Pearson ser otroligt bra ut. Stabilt försvarsspel till sista minuten då vi släppte in ett onödigt mål. En ny favorit var John-Lewis som jag tyckte var perfekt som targetplayer. Gillade även Andi Thanoj som jag tycker har kontroll över de flesta situationer han är inblandad i.
    På måndag åkte jag till Hyde och tittade när Grimsby vann på bortaplan med det enda målet. Matchen hade nog kunnat sluta hur som helst. Men Grimsby känndes bättre än Hyde. Men det fanns möjligheter för bägge lagen att göra mål. Våra kanter dominerade, men inspelen var väl inte så bra. Med lite bättre bolleveranser in till mitten kommer vi att göra många mål framöver.
    Hade en trevlig vistelse i England och fick se Grimsby spela två matcher inom tre dagar, helt perfekt och sex poäng kan inte bli bättre.
    På söndagen var jag till Wigan och såg dem mot Wolves i en 2-2 match. Till och med vädret var bra i England. Åkte hem tidigt på Tisdagen efter en perfekt minisemester.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *