Arnold fikk hull på byllen

Grimsby trillet og trillet i første omgang, men fant ikke veien gjennom. Så i starten av andre omgang tok man ledelsen på direkten ved Nathan Arnold! Grimsby hadde en rekke sjanser, men presisjonen var ikke helt på topp.

Grimsby – Telford 1-0
Blundell Park, 3047 tilskuere

Mål: 1-0 Nathan Arnold (Robertson) 47′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 6. Carl Magnay, 5. Shaun Pearson, 22. Aristote Nsiala, 35. Gregor Robertson – 7. Jack Mackreth, 8. Craig Disley, 16. Craig Clay (4. Scott Brown 72′), 20. Nathan Arnold – 14. Lenell John-Lewis, 34. Christian Jolley (18. Jon-Paul Pittman 72′). Innbyttere: 10. Ross Hannah, 19. Daniel Parslow, 31. Hamish Watson.

Oliver Palmer er kampklar igjen og trente mandag. Dermed er hele troppen skadefri.

Fakta | Live | Radio | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.