Vant 2. omgang 2-0

Grimsby i trafikktrøbbel og virket helt tomme i første omgang. Spesielt defensivt var vi elendige. Hjemmelaget ledet 3-0 og hadde også hatt et par stolpetreff før pause.
Kaptein Craig Disley kom inn i pausen og scorte på sin første berøring. Kjekt for spilleren som har vært med på hele oppturen.
Andre omgang var mye bedre og man ble også snytt for et straffespark. På overtid reduserte Omar Bogle til 3-2, men det var for sent.

Colchester – Grimsby 3-2
The Weston Homes Community Stadium, 3287 tilskuere

Mål: 1-0 Brennan Dickenson 10′, 2-0 Kurtis Guthrie 34′, 3-0 Brennan Dickenson 39′, 3-1 Craig Disley (Chambers) 48′, 3-2 Omar Bogle 92′

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 2. Ben Davies, 6. Josh Gowling, 20. Andrew Boyce (5. Shaun Pearson 35′), 3. Danny Andrew – 18. Tom Bolarinwa (8. Craig Disley 46′), 19. Luke Summerfield, 16. James Berrett, 7. Ashley Chambers (11. Rhys Browne 82′) – 9. Omar Bogle, 14. Kayden Jackson. Innbyttere: 10. Dominic Vose, 21. Scott Vernon, 23. Dan Jones, 24. Andy Warrington.

Gult kort: Andrew Boyce 21′, Shaun Pearson 77′

Sean McAllister ble ikke klar i tide og Craig Disley kommer inn på benken etter å ha slitt med etterdønningene av en hjernerystelse. Zak Mills er fremdeles ikke klar.