Skaper ikke sjanser

Lang tur og tett program var kanskje grunnen til tre endringer.
Grimsby var svake i store deler av kampen og hadde vel kun tre halvsjanser. Vi fikk ikke tak over midtbanen og bør vel starte med enten Summerfield, Disley eller McAllister?

Exeter – Grimsby 0-0
St James Park, 3557 tilskuere

Grimsby (4-4-2): 1. James McKeown – 12. Zak Mills, 6. Josh Gowling, 22. Danny Collins, 3. Danny Andrew – 2. Ben Davies, 16. James Berrett, 26. Brandon Comley (19. Luke Summerfield 52′), 10. Dominic Vose (18. Tom Bolarinwa 86′) – 9. Omar Bogle, 29. Shaun Tuton (21. Scott Vernon 60′). Innbyttere: 5. Shaun Pearson, 8. Craig Disley, 14. Kayden Jackson, 17. Josh Venney.

Gule kort: Brandon Comley 28′, Josh Gowling 77′

Omar Bogle er frisk igjen. Ashley Chambers er ute minst i to uker med kutt i låret. Dan Jones har blitt utleid til Gateshead i en måned. Rhys Brown og Dean Henderson er på landslagsoppdrag. Andy Warrington og Sean McAllister er skadd.
James McKeown fikk rødt kort sist, men skal sone i samme turnering.

Radio | Kampradio (betal) | Fakta | Livetekst | Tabellen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.