Embleton blir ut sesongen


Gode nyheter for Grimsby-fansen da Elliot Embleton har bestemt seg for å bli værende i Grimsby ut sesongen.

Midtbanespilleren har vært på lån fra Sunderland siden slutten av august og har vært en nøkkelbrikke i Grimsbys forvandling de siste månedene.

19-åringen regnes som et stort talent og hadde tilbudet om å komme tilbake til League One-klubben, men uten garantier om spilletid ble valget enkelt.

Embleton har nemlig stortrivdes i Grimsby og vet at spilletid er viktig om han skal beholde plassen på England U20.

Samtidig går Durham-guttens kontrakt med Sunderland ut i sommer. Skulle Grimsby rykke opp kan vi jo håpe at spilleren blir med videre på Blundell Park?

Grimsbyfansen håper på flere gode nyheter denne uken. Det ryktes om at man også vil få til en ny avtale med Luke Hendrie, samtidig venter vi også på en bekreftelse angående Sebastian Rings internasjonale klarering.

Jolley svarte på ryktet om Öhman


Et nytt rykte om nok en svenske til Grimsby har spredd om seg som ild i tørt gress det siste døgnet. Såpass at BBC’ John Tondeur tok det opp på tirsdagens pressekonferanse med Michael Jolley.

Du har blitt linket til en ny svensk spiller, Ludvig Öhman, kjenner du til han – spurte John Tondeur.
«Det ser ut som om jeg blir linket til hver eneste svenske spiller som eksisterer. Det ser ut for at om du har spilt i Sverige så er Michael Jolley interessert i deg. Vi får bare vente og se når det kommer til det,» svarte Jolley til BBC-reporteren.

Så det er verken et ja eller et nei – fulgte Tondeur opp.
» Det er ikke et nei, det er ikke et ja.»

Hva er det i ryktet?
Ludvig Öhman er en 27 år gammel stopper som spilte under Jolley i Eskilstuna i 2017. Etter nedrykket til Superettan signerte han en treårskontrakt med Brommapojkarna, men også her ble det nedrykk.

👍 At han har spilt under Jolley tidligere og at han muligens kan ha en nedrykksklausul, er ting som kan tale for at det er noe i ryktet. At Öhman står listet opp på transfermarkt med samme agent som Sebastian Ring og Johan Hammar – de to spillerne Jolley la til som twittervenner i høst fyrer opp under ryktet. Grimsby trenger muligens en stoppererstatter for Danny Collins (38) som drar på årene og er på utgående kontrakt.

👎 Sebastian Ring brukte ikke Jonathan Chalkias som agent, men Siyamand Peroti som synes å være en stråmann for  Michael Kallbäck som igjen representerer Neverland Management. Ludvig har to år igjen av kontrakten med Brommapojkarna og ingen klausul har noengang blitt nevnt i media. Er kanskje «for god» da han tidligere har spilt i Japan for Nagoya Grampus og var i 2013 linket til Chelsea som svensk U-landslagsspiller. Jolley virket ganske avfeiende i sine kommentarer.

Konklusjon: Selv om vi vet Jolley har en del følere ute etter svensker dette vinduet så virker dette som en ren spekulasjon. I forumet til The Fishy mener man at Grimsby snart vil ha en «flat pack four».