Öhman har blitt en kulthelt


En kulthelt er født i Grimsby. Ludvig Öhmans debut fra start roses opp i skyene av både manageren og supporterne. At han i tillegg ser ut som Ivan Drago (bildet) i Rocky IV gjør ikke myten mindre.

Før det var gått fem minutter lå svensken i bakken etter å ha fått en albue i nesa. Det silblødde ut av nesa på Ludde og keeper James McKeown gjorde byttetegnet til benken.
Den høyreiste svensken hadde derimot andre planer. Etter å ha blitt geleidet ut av banen av fysio Dave Moore fikk Umeå-killen noen bomullsdotter i nesa og var klar til å gå igjen.

Etter dette var Ludvig stor i dobbel forstand. Han vant alt på hodet mot sterke John Akinde og var også nærmest mål av Grimsby-gutta da hans heading etter corner ble reddet på strek.

I intervjuet med manager Michael Jolley etter kampen ble ord som «outstanding» brukt for å beskrive Öhmans prestasjoner.

På twitter mener supporter Richard Hallam at svensken må være en av de tøffeste spillerne i en Grimsby drakt noensinne. «Bobby Cumming var hard, men jeg mistenker at Öhman muligens er lagd av svensk stål,» skriver han.

På tribunen var lyrikken i Blurs «Tender» byttet ut med messing av navnet Öhman.

Superlativene haglet på twitter. «Öhman var enorm!» «En kjempesignering.»