Godt kjempet, men tap mot serielederen


Michael Jolley la om til 3-5-2 og gjorde fem endringer fra sist, blant annet satte han inn den svenske giganten Ludvig Öhman til å passe på Lincolns stjernespiss John Akinde.
Lincoln gikk rett ut fra blokkene og satte Grimsby under press. Før fem minutter lå Ludvig Öhman i bakken etter å ha fått en arm fra en motspiller. Her var det noen oppgitte ledere fra Grimsby som ikke var helt fornøyde. Lincoln kom foran etter 12 minutter da Harry Toffolo satte et flott skudd fra seksten meter i etterkant av en corner.
Etter hvert kom Grimsby bedre med i kampen og man kom nær på et par cornere, deriblant et forsøk fra Öhman som ble reddet på strek.
I andre omgang spiller man ganske så jevnbyrdig med serielederen, men skaper ikke de største sjansene. På slutten blir det enda vanskeligere med ti mann ettersom James McKeown ble utvist for å ta ned sistemann.

Lincoln City – Grimsby 1-0
Sincil Bank, 9650 tilskuere

Mål: 1-0 Harry Toffolo 12′

Grimsby (3-5-2): 1. James McKeown – 25. Alex Whitmore (23. Sam Russell 79′), 5. Ludvig Öhman (21. Ahkeem Rose 84′), 24. Harry Davis – 27. Luke Hendrie, 22. Elliot Embleton, 7. Jake Hessenthaler, 8. Mitch Rose, 3. Sebastian Ring – 17. Harry Cardwell (18. Charles Vernam 74′), 39. Wes Thomas. Innbyttere: 2. Reece Hall-Johnson, 4. John Welsh, 16. Martyn Woolford, 30. Ben Pringle.

Gule kort: Wes Thomas 14, Jake Hessenthaler 39′, Alex Whitmore 50′, Harry Davis 71′, Ludvig Öhman 84′.
Rødt kort: James McKeown 76′

Harry Clifton og Danny Collins ble ikke klare i tide. Akin Famewo (lår), Andrew Fox (suspensjon), Elliott Whitehouse (kne) stod over.

iFollow | BBC | Fakta | Livetekst | Tabell

Fox drar til USA

Da er det bekreftet at Andrew Fox flytter til USA i slutten av måneden. Han vil dra etter kampen mot MK Dons 26. januar.

Det er av personlige årsaker at venstrebacken forlater klubben. Kona bor i USA og dem har hatt et avstandsforhold den siste tiden.

Andrew ønsker å fortsette karrieren i USA og det antydes at han har funnet en ny klubb der.

Foxy er en spiller Michael Jolley også hadde med seg i Sverige og han vil bli savnet både av og på banen.

 

Grayson inn på lån


Grimsby har leid inn Blackburn talentet Joe Grayson (19) ut sesongen.

Sønnen til Simon Grayson skal være særs anvendelig og betegnes både som forsvarer og midtbanespiller. Han har fått kontrakt med Rovers frem til sommeren 2021 og betegnes som et stort talent.

Joe har gått gradene i Blackburn og spiller til vanlig på deres U23-lag, men fikk en kamp i ligacupen tidligere i sesongen.

«Joe er en talentfull spiller vi har kjent til en god stund,» sa manager Jolley til klubbens offisielle nettside.

«Han er anvendelig og kan spille i flere ulike posisjoner. Det styrker laget vårt, samtidig som det gir balanse og konkurranse i troppen vår. Vi er takknemlige ovenfor Tony Mowbray og Blackburn som ga oss sjansen til å jobbe med Joe og vi håper at erfaringene han vil få i Grimsby kan være positive for han og oss.»

Grayson skal være spilleklar allerede til lørdagens kamp mot Lincoln.