Vi stenger vinduet


Overgangsvinduet stenger torsdag ved midnatt norsk tid.

Grimsby startet med en stjernesignering i Kristian Dennis (bildet) på lån fra Notts County ut sesongen. Dennis har 60 mål på 163 kamper, flere av dem mot Grimsby. Er han den naturlige målscoreren vi har manglet?
Forrige sesong scoret han 19 mål for Chesterfield som endte med å rykke ut av ligasystemet. Notts County agerte kjapt i sommer og signerte spissen for £150 000.
I Notts County har det vært forviklinger med trenerbytter og Dennis har ikke fått mange sjansene den siste tiden. «Jeg ble først klar over at jeg var tilgjengelig for lån i starten av uka. Da Grimsby kom inn ble jeg interessert og Jolley solgte inn klubben godt med en offensiv spillestil,» sa Dennis til BBC.
«Jeg er veldig sulten etter å ikke ha fått spilt for Notts County de siste ukene. Selvsagt kunne jeg ha tenkt meg en permanent overgang, men jeg er ikke sikker på hva Notts County vil tenke i sommer,» sa Kristian til BBC torsdag kveld.

Ryktebørsen
Av andre navn som har blitt linket til klubben de siste dagene er Moses Ogbu. Svensk media fanget opp linken og skrev nyhetssaker, men vi tok kontakt med spilleren direkte. «Grimsby er kun et rykte i øyeblikket,» fortalte han oss. Nigerianeren har svensk pass og kunne ha spilt i England, men det er ventet at han heller går for en godt betalt klubb i Asia. Her er Apoel Tel Aviv det heteste tipset.
Onsdag var det også snakk om Scunthorpes Charlie Goode, dette ble senere benektet av Stuart McCall til BBC.

Bekreftede overganger
INN:
Sebastian Ring (Örebro), Ludvig Öhman (Brommapojkarna), Joe Grayson (Blackburn – lån), Kristian Dennis (Notts Co – lån), Elliot Embleton (Sunderland – lån forlenget ut sesongen), Luke Hendrie (Shrewsbury – lån omgjort til permanent).
UT:
Mitch Rose (Notts County), Akin Famewo (Norwich), Andrew Fox (USA), Louis Robles (San Roque de Lepe), Ben Pringle (Tranmere).